Elbert & Syneke – onze helden op PIFworld.

- 30 mei 2018

Op de tandem.

Als je ons volgt, heb je vast al wat over hen gehoord- onze helden Elbert & Syneke. Ze fietsen nu al bijna een jaar lang door gebieden als de Himalaya’s, Australië en op dit moment door Patagonië. Deze mensen hebben doorzettingsvermogen waar je ‘U’ tegen zegt. U met een hoofdletter ja. Door weer en wind gaan ze. En dat om geld op te halen voor ons project voor straatmeisjes in India. Wij hebben daar behoorlijk respect voor.


avonturieren met een doel,

Met regelmaat vind je nieuwe vlogs van dit mooie stel mensen op hun PIFpagina. Hier kan je weer even zien waar ze nu zitten, en verteld (meestal) Elbert over de laatste uitdagingen. Die twee maken wat mee: Tandem gestolen, pinpas geblokkeerd, nieuwe inzichten in flat earth theorieën.. Ze moeten ongeveer nog een maand fietsen voor dat ze weer richting NL gaan. Ze hebben dan gewoon een jaar lang gefietst. Kan jij je het inbeelden?
Doneren doe je ook makkelijk. Gewoon even op de groene support knop drukken en je kan deze twee een hart onder de riem steken. Voor de meisjes natuurlijk, want Elbert en Syneke doen dit volledig op eigen kosten.

Moedig deze helden aan en post een berichtje op hun tijdlijn!