Drie minuten 2017 voor instant feel good.

- 3 juli 2018

Waar denk jij aan als je aan 2017 denkt?

Daad·kracht (de; v(m)) vermogen om goed en snel je plannen uit te voeren.

Wij denken aan daadkracht. We zijn ongelooflijk trots, we hebben lef getoond, we zijn ambitieus, we willen impact maken en we blijven dromen. Kortom, echte doorzetters. En, wij worden heel blij van onze prestaties in 2017. Want dankzij onze investeerders, onze lokale helden én ons eigen Net4kids team hebben we afgelopen jaar maar liefst 16.528 kinderen geholpen. Hoe gaaf is dat?


Een jaar waar we blij van worden.

Als wij blij worden van een jaar, dan delen we dat natuurlijk het liefste met jou, want dit is wat we voor elkaar hebben gekregen dankzij jouw support.

In nog geen 3 minuten toveren wij hopelijk een lach op jouw gezicht (vergeet niet het geluid aan te zetten)!

De conclusie: ondernemers kunnen écht het verschil maken voor miljoenen kinderen (en hun families). En we weten inmiddels dat bedrijven die dat begrijpen ook succesvoller zijn, dat hun werknemers trots zijn om voor hen te werken, dat ze nieuw talent kunnen aantrekken en door dit alles uiteindelijk betere resultaten bereiken.

Daarom zoeken wij in 2018 onverminderd verder naar de perfecte match tussen bedrijven en onze kinderhulpprojecten zodat we zoveel mogelijk kinderen onderwijs, gezondheidszorg en een veilige omgeving kunnen bieden. Let’s do it!

Image