Image

Begin 2020
Ronde tafel bijeenkomst

Image

Of mail naar info@net4kids.org

RONDE TAFEL BIJEENKOMST


Tijdens deze ronde tafel bijeenkomst gaan we dieper in op het onderwerp ‘Zakelijk rendement door Sociaal rendement’.


De reden waarom we deze bijeenkomst met Net4kids organiseren is om ervaringen uit te wisselen hoe in de huidige tijdgeest ‘Corporate Social Responsibility’ het verschil kan maken voor ondernemingen en op welke onderwerpen. We gaan rondom deze vraag met een aantal ondernemers in gesprek, waaronder Jeroen ten Haave, huidige CEO Roamler & serieel ondernemer en Loek van den Boog, serieel ondernemer & investeerder en als oprichter van Net4kids één van de belichamers van dit onderwerp in Nederland.

Zonder de actieve rol van het bedrijfsleven blijven de maatschappelijke verschillen in de wereld bestaan of worden ze zelfs groter. Juist het bedrijfsleven heeft de tools in handen om het verschil te maken,” aldus Loek van den Boog.

Image

in het kort


Voor wie
Voor ondernemers die kansen willen creëren voor de next generation.

Waarom is dit belangrijk
The next generation is de toekomst. Kinderen moeten de kans krijgen zich tot hun volle potentieel te ontwikkelen. Krachtige en lokale kinderhulp op maat is de oplossing. De rol van bedrijven is hierin beslissend.

Maar hoe dan?
Precies dat gaan we je deze dag uitleggen. Kom met ons in gesprek en luister naar succesverhalen uit de praktijk en indrukwekkende ervaringen van mede-ondernemers.

Wat heb jij geleerd als je naar buiten loopt?
Hoe kan ik dit een intrinsiek onderdeel van mijn bedrijfsvoering maken.

Programma
Het programma wordt nog uitgewerkt.

Locatie
Clavis

Hof van Zevenbergen 1 A

5211 HB  ’s-Hertogenbosch


"Positieve impact maken en winst behalen gaan gewoon hand in hand"
#purewinst

Image

Of mail naar info@net4kids.org