Image

23 juni 2020
Ronde tafel bijeenkomst

Image

Of mail naar info@net4kids.org

RONDE TAFEL BIJEENKOMST


Wij delen een passie voor het ondernemen. Daarin leggen we al onze creativiteit en energie om een mooi resultaat te bereiken, om onze droom te verwezenlijken. Heel veel mensen dromen, het is echter niet iedereen gegeven die droom daadwerkelijk te realiseren. Heel veel dingen kun je zelf inzetten: lef, doorzettingsvermogen en energie.

WAT WE OOK ZIEN…
Er zijn ook dingen in de omgeving waar je minder invloed op hebt; waar je geboren wordt, wat het inkomen van je ouders is of hoe het onderwijs geregeld is. Om kansarme kinderen die het slechter getroffen hebben kansrijker te maken spelen ondernemingen en ondernemers een onmisbare rol.

…..EN OVER ONDERNEMEN
Want ondernemen is het benutten van kansen. Maatschappelijke betrokkenheid is hierbij wat ons betreft een belangrijk onderdeel. Het mooie is dat ‘Corporate Social Responsibility (CSR) Values’ naast een sociaal rendement ook een beter zakelijk rendement opleveren.

Hoe te komen tot de combinatie van sociaal en zakelijk rendement? Rondom deze vraag organiseren wij 18 juni 2020 een bijeenkomst. We gaan samen met een aantal ondernemers in gesprek met Jaco Brussé (CEO VisualFabriq) serieel ondernemer, die met zijn bedrijf succesvol is in het integreren van sociaal & zakelijk rendement. En met Loek van den Boog, serieel ondernemer & investeerder en als oprichter van Net4Kids één van de belichamers van dit onderwerp in Nederland.

Image

in het kort


Voor wie
Voor ondernemers die kansen willen creëren voor de next generation.

Waar en wanneer?
Geheel passend in deze tijd treffen wij elkaar virtueel op 23 juni om 16.30 uur voor een wervelend webinar. Het wordt een mooie interactieve bijeenkomst met veel ruimte voor interactie!

Waarom is dit belangrijk
The next generation is de toekomst. Kinderen moeten de kans krijgen zich tot hun volle potentieel te ontwikkelen. Krachtige en lokale kinderhulp op maat is de oplossing. De rol van bedrijven is hierin beslissend.

Maar hoe dan?
Precies dat gaan we je deze dag uitleggen. Kom met ons in gesprek en luister naar succesverhalen uit de praktijk en indrukwekkende ervaringen van mede-ondernemers.

Wat heb je na afloop geleerd?
Hoe je het maken van zakelijk rendement en sociaal rendement kunt combineren

Initiators

Floris Mutsaerts


Marcel van der Schaaff


"Positieve impact maken en winst behalen gaan gewoon hand in hand"
#purewinst

Image

Of mail naar info@net4kids.org