Investeerders Meet-up


Iedereen die betrokken is bij Net4kids deelt de overtuiging dat een betere wereld begint bij kinderen. Ieder kind verdient immers de kans om zijn eigen toekomst te ontwikkelen en op te bouwen. Daarom helpt Net4kids kinderen die deze kans niet automatisch krijgen, samen met bedrijven, vanuit de visie dat maatschappelijke betrokkenheid een onlosmakelijk onderdeel is van ondernemen. Net4kids is er dan ook van overtuigd dat de ondernemingen die dit begrijpen en toepassen succesvoller zijn.

Tijdens deze investeerders meet-up komen wij met investeerders van Net4kids bijeen om ervaringen uit te wisselen over de maatschappelijke betrokkenheid binnen je onderneming. We zullen met elkaar de best-practices en succesverhalen delen en nieuwe ideeën voor de toekomst bespreken. Daarbij willen we ook graag ondernemers inspireren die nog niet actief zijn op MVO gebied dus we vragen jullie dan ook een relatie/mede ondernemer (een +1) mee te nemen zodat we van elkaar kunnen leren en inspireren!

De volgende actuele thema zullen aan bod komen:

  • Hoe maken we van sociale impact een prioriteit?
  • Hoe vinden we een perfect match tussen bedrijf (investeerder) en project dat we willen ondersteunen?
  • Hoe betrekken we onze werknemers bij het MVO beleid
  • Hoe zorgen we ervoor dat ons MVO beleid intrinsiek gedragen wordt door het bedrijf?

Hoofddoel van deze middag zal zijn: ontmoet gelijkgestemde ondernemers en ga naar huis met een hoop nieuwe ideeën en inzichten hoe je jouw organisatie in de gewenste richting verder kan ontwikkelen.

Deze meet-up wordt voor de eerste keer in 2020 georganiseerd. We zijn daarom erg benieuwd waar jij als investeerder van Net4kids behoefte aan hebt. Wat zijn de problemen waar je tegenaan loopt bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen? Welke onderwerpen wil je bespreken met mede-ondernemers? We horen het graag. Laat het ons weten via: communicatie@net4kids.org

in het kort


Voor wie:
Investeerders van Net4kids + introducée(s)

Wanneer:
Januari 2020, precieze datum en tijd volgen zsm.

Waar:
Locatie nader te bepalenRoamler investeert 1% van haar verdiensten in het Rainbow Homes project. "Daarmee kunnen we 47 meisjes helpen met huisvesting en onderwijs."
#allemaalnaarschool