Evenementen.


Je investeert in projecten omdat je gelooft in een betere wereld. Bij Net4kids delen we dat geloof. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk kritisch te blijven en het gesprek aan te gaan over hoe het beter kan.

7  NOVEMBER  2019

Masterclass: ‘From Why to Impact’


Masterclass

Nyenrode Alumnus Emile van de Klok organiseert 7 november de Masterclass “From Why to Impact”.

Met gastsprekers vanuit de wetenschap en de praktijk, gesprekken en discussies daagt hij u uit om anders tegen je onderneming en misschien wel tegen je leven aan te kijken!


Lees verder…


6 - 14 MAART 2020

Stakeholdertrip India


Image

Eén of twee keer per jaar organiseert Net4kids een Stakeholdertrip. Op zo’n reis kunnen (potentiële) investeerders zien wat de impact is van de projecten voor de kinderen en hun families.

Lees verder…


COMING SOON

MVO Workshop


MVO Workshop

Je ontwikkelt jezelf als ondernemer en beseft dat verdere groei ook afhankelijk is van betrokkenheid van medewerkers en klanten. Is sociaal ondernemen voor jou (zakelijk) interessant?

Meer informatie


1STE KWARTAAL '20

Ronde Tafel bijeenkomst


Ronde Tafel Net4kids

Voor ondernemers die kansen willen creëren voor de next generation. Tijdens deze ronde tafel bijeenkomst gaan we dieper in op het onderwerp ‘Zakelijk rendement door Sociaal rendement’.

Meer informatie


JAN 2020

Investeerders Meet-up


Investeerders Meet-up

Meet-up van investeerders in Net4kids projecten om ervaringen uit te wisselen over de maatschappelijke betrokkenheid binnen je onderneming. Wat kunnen we van elkaar leren?

Meer informatie