Events.


Wij zijn de matchmaker tussen ondernemers die hun verantwoordelijkheid nemen, en kwalitatieve kinderhulp projecten. Wij geloven dat we samen echt het verschil kunnen maken voor de volgende generatie en gaan daarover graag het gesprek met jou aan. Wij organiseren events om onze investeerders, ondernemers en hun werknemers te betrekken, te motiveren, maar vooral te inspireren om hun eigen rol te kunnen vormgeven. Kom je ook eens langs?

23 juni 2020

Ronde Tafel bijeenkomst


Image

Voor ondernemers die kansen willen creëren voor de next generation. Tijdens deze (digitale) ronde tafel bijeenkomst gaan we dieper in op het onderwerp ‘Zakelijk rendement door Sociaal rendement'.

Meer informatie


MAANDAG 21 SEPT 2020

Net4kids Business Golf Event


Masterclass

Graag nodigen wij je van harte uit voor de vijfde editie van onze Golfdag 2020! Ook dit jaar komt de bijdrage volledig ten goede aan de Rainbow Homes in India.

Lees verder


2021

Stakeholdertrip India


Image

Eén of twee keer per jaar organiseert Net4kids een Stakeholdertrip. Op zo’n reis kunnen (potentiële) investeerders zien wat de impact is van de projecten voor de kinderen en hun families.

Lees verder…


OP AANVRAAG

MVO Workshop


MVO Workshop

Je ontwikkelt jezelf als ondernemer en beseft dat verdere groei ook afhankelijk is van betrokkenheid van medewerkers en klanten. Is sociaal ondernemen voor jou (zakelijk) interessant?

Meer informatie


30 JANUARI 2020

Investeerders Meet-Up


Ronde Tafel Net4kids

Meet-up van investeerders in Net4kids projecten om ervaringen uit te wisselen over de maatschappelijke betrokkenheid binnen je onderneming. Wat kunnen we van elkaar leren?

Lees verder


7 NOVEMBER 2019

Masterclass: ‘From Why to Impact’


Image

Nyenrode Alumnus Emile van de Klok organiseert 7 november de Masterclass “From Why to Impact”.

Met gastsprekers vanuit de wetenschap en de praktijk, gesprekken en discussies daagt hij u uit om anders tegen je onderneming en misschien wel tegen je leven aan te kijken!

Lees verder…