Spread the Word

Om de campagne een nog groter succes te maken, bieden we hier wat tools aan om zelf aan de slag te gaan in je netwerk. Kopieer, plak, edit en post!

Heb je aanvullend nog dingen nodig, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar hugo.lingeman@net4kids.org of als het haast heeft, WhatsApp of bel Hugo dan op 06 47484046.

Een paar tips:
- maak het bericht persoonlijk
- zorg altijd voor een 'Call to Action' (in de vorm van een betaallink of een QR code)
- wijs donateurs er op dat ze na de betaling op de bedankpagina hun gegevens achter kunnen laten voor een factuur

Neem zeker contact op als je ook een eigen filmpje wilt zoals je die ziet op de campagnepagina om aan je relaties door te sturen.

Bijgewerkt op 29 april 2020

Net4kids als Matchmaker tussen bedrijven en kinderhulpprojecten
Net4kids is een Business2Business hulporganisatie gericht op bedrijven en ondernemers. Door onze zakelijke aanpak zijn wij goed afgestemd op de MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) strategie van bedrijven. Positieve impact maken en winst behalen gaan hand in hand. Het is een keuze die alle bedrijven in onze ogen moeten maken. Als je beseft dat jouw organisatie iets kan betekenen voor de wereld en overgaat tot actie dan haal je meer dan alleen economisch het beste uit je bedrijf.  Onze groep van 117 actieve investeerders bestaat voor 63% uit bedrijven, 24% uit particuliere investeerders en 13% uit (family) foundations. 

Bodytekst algemene picturepost:
We zoeken 1000 bedrijven, juist in deze moeilijke tijd. Ondernemingen hebben nu grote uitdagingen, we voelen allemaal wat het is om kwetsbaar te zijn. Maar de kinderen waar Net4kids voor op komt hebben het nu nog zwaarder. We vragen jouw bedrijf eenmalig 140 euro over te maken, zodat wij ons werk kunnen blijven doen. 
Dat we er samen voor zorgen dat deze jongeren, onze next generation, de kansen blijven krijgen die zij verdienen. Nu direct 140 euro doneren? https://www.net4kids.org/declubvan1000/mollie Of scan de QR code in de afbeelding. Meer weten over De Club van Duizend van Net4kids? https://www.net4kids.org/index.php/nieuws/clubvan1000/

Bodytekst ‘mijn bedrijf heeft gedoneerd’ post:
[bedrijsnaam] heeft zojuist 140 euro gedoneerd aan Net4kids.We hopen dat jij ook deel wil uitmaken van De Club van Duizend. Duizend bedrijven die eenmalig 140 euro over willen maken, zodat Net4kids haar werk kunnen blijven doen. Zo zorgen wij er samen voor dat kwetsbare jongeren, onze next generation, de kansen blijven krijgen die zij verdienen.Wil jij ook 140 euro doneren? https://www.net4kids.org/declubvan1000/mollieOf scan de QR code in de afbeelding. Meer weten over De Club van Duizend van Net4kids? https://www.net4kids.org/index.php/nieuws/clubvan1000/

Image
Image
Image
Image
Image

Image